Filmer som har blitt til spill

April 19, 2014

Er det ikke ofte slik at gode filmer aldri slutter? Selv når teksten ruller på skjermen og menneskene begynner å gå ut av kinosalen, kan man sitte der og forestille seg hvordan historien fortsetter. Med en god fantasi kan man til og med forestille seg en egen slutt, eller en egen begynnelse på slutten! Heldigvis får mange gode filmer sine oppfølgere, dog blir de fleste oppfølgerne dårligere enn originalen. Om man vil skape sin egen slutt, kan man også prøve ut enkelte spill som bygger på filmer.

Ja, enkelte filmer er så bra at det har blitt skapt spill med disse filmene som basis! Alle har vel sett klassikeren Scarface med Al Pacino i hovedrollen, eller trilogien Gudfaren, med Don Corleone som hovedpunkt? Disse har nå blitt til meget spennende spill som man kan nyte på nettet eller på sin spillkonsoll.

Andre bra filmer har blitt til kule spilleautomater som gir deg muligheten til å vinne millioner av kroner samtidig som du gjenlever episoder fra filmen! Det kan sides om den populære spillmaskinen The Dark Knight som finnes på Betsafe – her får du se Batman utkjempe en evig kamp mot alt det onde her i verden, samtidig som tusenlappene ruller inn. Den gamle klassikeren Treasure Island har også blitt et spill, akkurat som Alice i Eventyrland, Gladiatoren, Beowulf og mange, mange andre.

Spørsmålet er hvordan du vil gjenoppleve favorittene dine. Spillkonsollene gir deg friheten til å vandre rundt og velge nøyaktig hva du skal gjøre, mens spilleautomatene på nettet lar deg slappe av og nyte klipp fra klassikerne rulle forbi mens bakgrunnsmusikken setter stemningen. Sistnevnte gir deg i tillegg muligheten til å vinne store summer mens du har det gøy, så det kan være en god ide å prøve dem ut før man setter seg foran TV-en og skrur på Playstation 4. Eller så kan man gjøre begge deler!