Jakten på skjønnhet

March 20, 2018

Skuespillere lever av utseende sitt, og i jakten på skjønnhet kan noen ganger dømmekraften svikte. Vi kjenner alle til skrekkeksempler som Mickey Rourke, Meg Ryan og Cher. Vakre mennesker som i jakten på ungdommelig skjønnhet har operert ansiktene og kroppene sine til det ugjenkjennelige. Men visste du at Angelina Jolie, Patrick Dempsey og Scarlett Johansson også lagt seg under kniven.

For mye av en god ting…

Overdrivelse er sjeldent bra, og det er ikke minst sant når det kommer til plastisk kirurgi. Det man ønsker er et naturlig utseende, men en litt forbedret versjon av seg selv. Selv om bedre selvtillit ofte blir brukt som argument for å foreta en plastisk operasjon, finnes det ingen sammenheng mellom kirurgi og selvtillit. Det er ingen som blir lykkeligere av å bli noen andre.

Bli en bedre versjon av deg selv

Kroppen vår er viktig. De fleste av oss er glad i den og ønsker å ta godt vare på den. Vi trener riktig, spiser godt og forsøker å være sunne. I jakten på drømmekroppen er det mange som opplever at fettet forsvinner fra deler av kroppen der de ønsker å beholde det, som bryster og rumpe, mens fettet på magen og lårene standhaftig blir værende. Det er ikke alltid trening hjelper, og flere skuespillere og kjendiser tyr til små operasjoner som lårplastikk for å hjelpe naturen litt på vei.

De siste årene har plastisk kirurgi blitt mer alminnelig, og mye av skammen forbundet med slike inngrep er borte. Det er mye større aksept for at mennesker selv kan bestemme over sin egen kropp, og gjøre små endringer de mener er viktige. Har du bestemt deg for en operasjon er det viktig at du finner en kirurg som kan veilede og rettlede deg sånn at du når best mulig resultat. For målet er å få en bedre versjon av deg selv, og ikke bli noen andre.