Kinolerretet fylles av en bølge av superhelter

August 2, 2016

Super-Heroes

Kino-året 2016 har vært preget av superhelter på lerretet. Vi kan trygt si at det har vært en bølge av superhelter og publikum har strømmet til kinosalene. Vi får rett og slett ikke nok av heltene som gang på gang redder verden fra undergang.

Populær sjanger

Det kan ikke benektes at den mest populære sjangeren disse dager er superhelt-filmene. Med disse filmene får eierselskapene som Marvel og DC nye muligheter til å lisensiere merkenavnene sine til alt mulig rart. Christopher Nolans Dark Knight-trilogi er et klart bevis på dette. Hva får vi fra de nyeste filmene?

Doctor Strange

Skal vi tro rapporter fra Hollywood, blir dette en fantastisk film. Den er ventet å ha premiere i november. I hovedrollen som Doctor Strange, finner vi en gammel kjenning, Benedict Cumberbatch, som er kjent fra BBC-serien om den moderne Sherlock Holmes. Det nye ansiktet betyr nye versjoner av grafikk til alt fra matbokser til underbukser, samtidig som de originale tegneseriene får et oppsving i salget. Doctor Strange er faktisk en av de mindre kjente superheltene, så vi forventer at etter hvert som filmen kommer ut og populariteten stiger, kommer det til å bli flere og rarere utlån av grafikk og figur til forskjellige produkter.

Wonder Woman

Det sies at gode ting er verdt å vente på. Endelig kommer filmen om verdens tøffeste dame, nemlig Wonder Woman. Filmen har premiere i USA i juni 2017, men før den tid kan du kose deg med kostymer i både herlig nostalgiske og moderne, mer krigerske, versjoner. Ettersom denne figuren har eksistert såpass lenge kan du forvente å se klassiske lisensprodukter dukke opp igjen med nye grafikk, men spesielt kult hadde det vært om de lagde en oppdatert og røffere versjon av Wonder Woman-bilen.

Marvel-filmene er for tiden i det de kaller for fase 3, som startet med Avengers-filmen Civil War.