Nye norske filmstjerner

October 4, 2018

Norge har allerede skapt filmstjerner som har gjort det stort i både Norge og utlandet. Navn som Aksel Hennie og Kristofer Hivju har gjort skuespillerkarrieren sin til noe stort, og tjener godt på dette. Når en nordmann gjør det godt innenfor film, enten i Norge eller i utlandet, blir vi nordmenn fort stolte. Her er noen unge skuespillere som kan ta over og fortsette suksesshistoriene til de allerede etablerte norske skuespillerne.

Tarjei Sandvik Moe

Selv om hele denne listen ikke skal fylles opp av tidligere SKAM-skuespillere er det naturlig å ha minst en av disse lovende skuespillerne i vår artikkel. Tarjei Sandvik Moe er en av de største historiene etter at denne populære ungdomsserien sluttet, og ble for oss et naturlig valg. Selv om den allerede etablerte skuespilleren kun er 19 år har han allerede vunnet Gullruten 2017 som folkets favoritt, og var i tillegg nominert som beste mannlige skuespiller. Moe har i årene fremover flere norske prosjekter vi kan glede oss til.

Siri Seljeseth

Silje Seljeseth er ikke bare en ung og suksessfull norsk skuespiller. Hun er også manusforfatter og komiker, og er med på å produsere flere prosjekter hun selv spiller i. «Unge lovende» er et eksempel på et prosjekt Seljeseth både har idéutviklet, skrevet, produsert og spilt i selv. Denne skuespilleren med mange talenter blir ofte applaudert for sin åpenhet, og gode historier for unge mennesker som sliter med høyt press på utseende, presentasjoner og karriere.

Susanne Boucher

For mange nordmenn er navnet Susanne Boucher et ukjent navn, men et kjent ansikt. Denne skuespilleren er kun 21 år, men har noen kjente titler bak seg allerede. Boucher har spilt i filmer for unge, som Keeper’n til Liverpool og Beatles. Skuespilleren har også prøvd seg på mer voksne roller som TV-serien Frikjent. Vi ser frem til å se mer fra denne unge og lovende skuespilleren.